Alingsås och Karlstad väntar på lördag

Saga Fredgren.
Lukas Lindholm Corner.

En intensiv lördag väntar när LSK gästar Alingsås och Karlstad. Vi hoppas få se ett par LSK:are på plats i samband med båda matcherna!

För damerna så åker man till Alingsås för en riktig tuff uppgift. Elitettanlaget Alingsås står för motståndet. Under fjolåret var det nära att det blev avancemang till Damallsvenskan, men föll i kvalet. För LSK:s del fick man en bra match mot Jitex förra lördagen och kunde vinna med 2-6. En tuff och bra match väntar ånyo nu som blir en viktig förberedelse inför seriestart som inte är så långt borta nu. Matchstart lördag, kl: 13:00, i Alingsås.

För herrarna väntar också en bra och tuff match när laget ställs mot Ettankollegan Karlstad Fotboll. I LSK-lägret slipar man på formen där målskyttet behöver lossna mer med tanke på att man endast gjort fyra mål på de inledande fem träningsmatcherna. Laget tittar även på förstärkningar innan fönstret stänger om drygt två veckor. En som kommer vara med på provspel är skotten Sam Wardrop, som är på jakt efter ett proffskontrakt (följ gärna hans resa). Matchstart lördag, kl: 13:00, i Karlstad.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail