Tjörnbagarn

Tjörnbagarn är ett familjeföretag som drivs i tredje generationen av bröderna Johan Carlsson och Mathias Niklasson.

Vi arbetar med inriktning mot livsmedelsbutiker, caféer, kommuner och landsting. Vi har många kunder inom dagligvaruhandeln såsom ICA, Hemköp, Coop och Tempo runt om i Västra Götaland. Fråga i din butik efter Tjörnbagarns bröd, eller ring oss på 0303-669 70 så hjälper vi dig med din närmaste återförsäljare.

Inom vården och barnomsorgen är många av våra bageriprodukter speciellt uppskattade eftersom de aldrig innehåller nötter eller mandel och är bakade på vatten och inte mjölk. Veganer kan också äta de flesta av våra produkter.
Vi levererar dagligen till alla sjukhus och de flesta skolor och vårdhem i Västra Götalandsregionen. Ett uppdrag som vi är oerhört stolta över.

Vi har också egen tillverkning av tårtor, längder, bakelser, smörgåstårtor med mera. Titta gärna på våra produkter här på hemsidan.

Vi driver företaget i den familjeanda det en gång startades. Vi vill hålla en nära kontakt och är alltid lyhörda för våra kunders önskemål. När Du som kund ringer till oss får Du alltid prata med en person som känner till och är insatt i just din verksamhet.

Vi är idag ca 30 medarbetare på Tjörnbagarn och vårt bageri ligger i Stenungsund.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail