Oavgjort i derbyt…

Det blev oavgjort 1-1 i derbyt mot Oddevold. Hemmalaget tog ledningen redan i 8:e minuten där vi slarvade i vårt försvarsspel. Var en halvlek som spelmässigt var ganska jämn där båda lagen hade ett par målchanser, närmast var Oddevold men fick gå till halvtidsvila med en 1-0 ledning.

I andra halvlek var det ett vassare LSK och var även det klart bättre laget men Oddevold var hela tiden mycket farliga i sina omställningar. Vi skapade emellanåt ett bra tryck mot Oddevolds försvar och i 67:e minuten kom mycket rättvist kvitteringen till 1-1 av vår specielle målskytt, (se foto) Robin Strömberg som med sitt fjärde mål  i serien nu gjort mål i varje match.  Efter målet fortsatta vi vår press men Oddevold kom upp i ett par farliga anfall som vi reder ut på ett bra sätt.  Sista fem minuterna trycker vi på igen och är nära vid ett par tillfällen och i absolut sista sekunderna är Jacob Olsson oerhört nära ett segermål men Oddevolds målvakt gör en stark räddning. Matchen slutar oavgjort 1-1 vilket får anses vara ett rättvist resultat efter vår svaga första halvlek. En fantastisk inramning med en publik på 2 500 där LSK FANS /supporter vann läktarmatchen….

Nu väntar en riktigt intressant  match kommande lördag då Landskrona BoIS kommer upp till Skarsjövallen. Serien är nu i ett viktigt skede…. ska vi ta nya poäng för att befästa vår placering i toppstriden? Kom till Skarsjövallen och stötta… heja LSK!