Glenn Ståhl inför träningsmatchen mot Qviding

Imorgon lördag spelar vi träningsmatch på Härlanda Park mot Qviding FIF med avspark kl.16 och med tre nya spelare som gör sin första match i LSK. Vi har ställt några frågor till vår tränare Glenn Ståhl inför omstarten.

Efter två veckors träning efter sommaruppehållet, hur känns läget inför omstarten?  – Tycker vi haft två bra och intensiva träningsveckor med mycket energi.

Hur har det sett ut på träningarna, vad har fokus legat på? – Första träningarna handlade mest om allmän träning samt att komma igång med boll igen. Sen har vi jobbat mycket med försvarsspel i olika delar men också haft morgonträningar där inläggspel samt vilka ytor i boxen vi vill attackera in i.

Tre nya spelare har tillkommit inför hösten, har de anpassat sig i truppen och vårt spelsystem? – Tycker att alla tre har intressanta egenskaper, Filip är en frejdig ytterback som också är aggresiv samt gärna bryter framför sin motståndare och som dessutom gärna följer med upp i anfallen.

– Stian är teknisk, bra med boll samt även vass i en mot en situationer, har fin tempoväxling och har möjlighet att slå ut sin spelare. Aniekpeno är väldigt bra i avslutningsfasen, stark felvänd men också ett bra steg när han går i djupled.

Vad kommer de att tillföra i laget? – Alla tre har fina egenskaper och kommer att tillföra konkurrens samt spetsegenskaper vi saknar.

Imorgon träningsmatch mot Qviding, hur ser du på den matchen, vad vill du se? – Energi framförallt, vi kommer att gå runt på många spelare men oavsett ska det synas att man vill slåss om tröjan inför omstarten av serien. Sedan kommer jag självklart att studera Filip, Stian och Udoh lite extra.

Läget i truppen? Kommer våra nya spelare att starta? – Molla har en känning i vaden och spelar ej, utöver det är alla disponibla. I utgångspunkt startar våra tre nya spelare.

Ok Glenn, då önskar vi laget stort lycka till inför hösten.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail