Gregarts Möbler

Gregarts Möbler grundades av Gregor Gregart 1926 och företaget låg på Kilbäcks-gatan 25 i Uddevalla. 1987 invigdes ett nytt möbelhus ute vid Herrestad. Vid sekel-skiftet gick vi med i miokedjan och vi marknadsför oss idag som MIO Uddevalla och drivs idag av 3:de generationen. Vi vill vara ett naturligt alternativ för människor som vill förnya sitt hem och därmed skapa den bästa totalupplevelsen inom heminredning

Ljungskile som samhälle är unikt liksom LSK:s förmåga att med små medel och ideella krafter lyckas nå allsvenskan och sedan hänga kvar som elitfotbollslag år efter år. Detta är något som vi gärna v ill förknippas med och är stolta över att få vara en del av. Idrotten är ett ansikte utåt för vår kommun och LSK är en stor del av det.

Den lilla människan bakom en klubb syns i ett litet samhälle och det är viktigt att uppmärksamma. Alla stora som små är i sig själv starka ideella krafter och gör LSK möjligt. LSK hjälper dessa krafter att synas och få möjlighet att visa sitt hjärta. Det blir meningsfullt att stötta en idrottsförening som LSK som hjälper till att bygg upp ett samhälle som Ljungskile. Detta bildar en härlig symbios som ett meningsfullt samhälle skall förknippas med.

 

 

Familjen har alltid varit idrottsintresserade och gillar att på något sätt vara delaktig i att ge ungdomar möjligheten att röra sig och kunna utföra sitt idrottsliga intresse. Det finns många idrottsföreningar och alla gör fantastiska insatser på sitt område. Tyvärr finns inte möjlighet att sponsra alla men det känns rätt att stötta några.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail