Brandt Bil

Brandt Bil är ett familjeägt företag som grundades 1929 och som nu drivs av fjärde generationen. Sedan bolaget startade 1929 så har Brandt Bil växt genom ett antal förvärv och har nu 21 anläggningar i 17 orter. Totalt på alla orter har företaget ca. 500 anställda och omsätter ca. 2,9 miljarder.
Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och erbjuda dessa en helhetslösning när det gäller bilägande. Brandt Bil erbjuder därmed bilförsäljning, service, finansiering, drivmedel, reservdelsförsäljning samt försäkringar.
Verksamheten skall bedrivas på ett sådant sätt att miljön skadas minimalt och att anställda skall känna en stolthet över koncernen.
Anledningen till att Brandt Bil valde att gå in med en satsning i Ljungskile SK är att vi delar många väsentliga värderingar så som närhet och lokalt engagemang.
Vi vill bl.a. genom vår support till LSK vara med och stötta lokala eldsjälar som får de orter där vi finns att utvecklas och frodas. Det engagemang som finns hos ideella föreningar är något som vi inspireras av och som vi ofta försöker implementera och värna om i vår egen organisation.
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail