Autoexperten

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige. Vi är för närvarande cirka 430 bilverkstäder som är anslutna till konceptet Autoexperten och vi blir bara fler och fler. Alla bilverkstäder ägs och drivs som egna företag. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker. Oavsett vilken verkstad du väljer.

Autoexperten Bilverkstad

När du lämnar din bil till en ansluten Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken. Vi  reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner – vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar. Autoexperten lämnar alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar. De flesta bilverkstäder har även lånebilar som löser dina transportbehov under tiden din bil tas om hand om hos. Många väljer en Autoexpertenverkstad för att de tycker att vi är prisvärda och har ett geografiskt bra läge.

Vi finns tillgängliga helt enkelt – och det är något vi är stolta över.
Vilken är din närmaste bilverkstad?

Rätt kompetens hos våra bilverkstäder

För att vara en ansluten Autoexpertenverkstad måste man ha rätt kompetens på bilverkstaden. För att säkerställa kompetensen genomför alla anslutna bilverkstäder tester och därefter ges varje enskild mekaniker den utbildning de behöver så att du som kund alltid kan känna dig trygg med att mekanikern hanterar din bil på bästa möjliga sätt.

Dela upp betalningen med Autoexperten-kortet

Ofta kan en oförutsedd reparation bli påfrestande för den vardagliga ekonomin, men med Autoexperten-kortet kan du få kredit för ett enskilt köptillfälle eller kredit för löpande inköp. Delbetala räntefritt upp till 24 månader i våra bilverkstäder. Du ansöker om kortet i våra bilverkstäder eller direkt här på webben >> Autoexperten-kortet.

Autoexperten Vägassistans

När bilen plötsligt stannar längs vägen är alltid hjälpen bara ett samtal bort oavsett vart i Sverige du befinner dig. Vår assistans erbjuder ökad trygghet för dig och din familj. Autoexperten assistansförsäkring ger hjälp längs vägen vid tekniska fel eller punktering och ingår utan kostnad i 12 månader när du servar din bil hos oss. Ring oss så lagar vi felet på plats eller ordnar med bärgning av bilen. Vid behov bokar vi en hyrbil, hotellövernattning eller hemresa till dig. Trygg service, tryggare bilresa. Brukar du använda bilen utomlands? Då kan du även köpa till en europaassistans till din personbil eller husbil, fråga oss när du lämnar in ditt fordon.

Vad kommer det att kosta?

Är din bil i behov av en service eller en reparation? Gör en kostnadsfri förfågan hos oss så får du tillbaka ett prisförslag med svar på vad det kommer att kosta inom kort. Du väljer själv vilken bilverkstad du vill få ditt prisförslag från.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail