22 Ida Sölsnaes-Sjöberg

Namn
Ida Sölsnaes-Sjöberg
Position
Mittfältare
Säsonger
2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024
Ålder
6

FAKTARUTAN:
Moderklubb: Ljungskile SK
Bästa egenskap: Snabb
Övriga intressen: Hänga med vänner
Favoritlåt att träna till: Eye of the tiger

Vad är din bästa egenskap som fotbollsspelare?

Jag skulle nog säga att min bästa egenskap inom fotbollen är att jag är snabb.

Vem i ditt lag tycker du är viktigast för klubben?

Tränaren är en viktig person i laget för att vi ska utvecklas inom fotbollen och bli bättre. Sedan är såklart alla vi spelare viktiga för att det ska kunna gå att fördriva laget.

Vad skall du bidra med på planen som gör skillnad?

Jag hoppas att under serien kan bidra med några mål.

Hur kombinerar du ditt liv med fotbollen?

Jag har det inte så svårt att kombinera skolan med fotbollen för jag har inte så mycket plugg. Men om det ibland blir lite mycket så får mycket plugg så handlar det om att kunna planera så att jag hinner med skolan men även hinner till träningar och matcher. Jag är glad att jag så lätt kan hinna med fotbollen också eftersom mitt liv lite kretsar runt fotbollen och jag tycker det är så roligt.

Vilka andra intressen har du förutom fotbollen?

Mina andra intressen är att vara med kompisar, eftersom de flesta av mina kompisar är i laget så man kan ibland gå upp till plan och spela lite vilket är väldigt roligt.

Vilket är ditt bästa fotbollsminne?

Ett av mina bästa fotbolls minnen är när vi slogs ihop med Ödsmål. Det gjorde att båda lagen kunde fortsätta spela fotboll då båda lagen hade få spelare. Samarbetet med Ödsmål gjorde också att jag fick många nya vänner. Det gjorde också att vi har det väldigt roligt både på och utanför planen.

Hur gör du för att orka träna och kämpa som ni gör varje dag?

Jag äter ordentligt och dricker vatten och jag ser till att få min skönhetssömn varje dag.

Vad är ditt mål för i år?

Jag vill få så mycket speltid som möjligt för det är många yttermittar och alla är väldigt duktiga. Jag vill såklart också med laget vinna serien.

Vilket är din favoritlåt att träna till?

Eye of the tiger för att man taggar till väldigt mycket till den och det är bra både innan träning men speciellt innan match.

Vad mer i ditt liv brinner du för och lägger din energi på förutom fotbollen?

Fotbollen tar väldigt mycket tid och även ork men när jag inte tränar eller spelar match gillar jag att vara med mina kompisar.

Vad heter du på Instagram?

@idasolsnaes

Hur är stämningen i laget?

Stämningen i laget tycker jag är skit bra. Vi är ett väldigt härligt gäng och även om vi är väldigt blandade åldrar kommer vi överens väldigt bra och alla är super härliga. Det ska bli väldigt kul att se hur denna säsong kommer bli och speciellt att få vara med i denna satsning.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail