LSK:s nummer 8 förlänger!

Jared Odenbeck är klar för en ny säsong i LSK. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Det arbetas febrilt i katakomberna i klubbhuset på Skarsjövallen inför kommande säsong och nu kan vi meddela att ytterligare en spelare i herrlaget valt att förlänga sitt kontrakt – nämligen den lojale och sympatiska Jared Odenbeck.

27-åriga Jared Odenbeck kom till LSK via provspel inför årets säsong. Odenbeck har visat karaktär och inställning där han som en fysisk box-to-box-mittfältare utmärkt sig, men han har även fått chansen som försvarare i ett antal matcher under säsongen. Hans löpvilja och att alltid sätta laget före jaget har satt avtryck, vilket även gjorde att han fick chansen i 27 matcher, varav 25 matcher från start, i Ettan Södra under säsongen.

Jared Odenbeck och LSK är nu överens och har tecknat under ett avtal för säsongen 2023.

– En fantastiskt person som även är väldigt proffsig i allt som fotbollsspelare. Jared ger alltid allt på alla träningar och matcher, vilket är ett föredöme för alla våra yngre spelare i hur det är att vara professionell. Han är noggrann i allt från att förbereda sig inför träningar och matcher till hur han återhämtar sig efteråt. Det känns jättebra att Jared är klar för ett nytt år hos oss, säger LSK-tränaren Erik Lund Fahlén.

LSK är glada att Jared Odenbeck fortsätter hos oss och vi hälsar honom såklart varmt välkommen till en ny säsong i grönvitt!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail