G A M E D A Y – Lilla Paris på besök

Längtan och väntan är snart över, men derbyt mot Vänersborg blir dessvärre utan publik. Derbyt följs istället bäst hemifrån på SportExpressen Play – och det lär bli en spännande derbykamp!

Vänersborgs IF, från ”Lilla Paris”, tog en chockerade serieseger under fjolåret och är därmed nykomlingar i Ettan Södra i år. Mycket av framgången tillskrivs tränaren Andy Kilner, som fått ihop ett team som är svårslaget. Med disciplinerat spel med en brittisk touch så har det fört med sig framgång. Laget inledde även årets serie på ett strålande sätt med tre raka segrar som förde de upp i topp. Därefter har VIF inte fått med sig några segrar. Dock gjorde man senast mot serieledande Oskarshamn en stark insats som kunde resulterat i en poäng, men det räckte inte den gången. Det är därför säkert ett revanschsuget Vänersborg som kommer försöka sno åt sig poäng i ett tufft derby.

Det har ju minst sagt gått bra för LSK på hemmaplan, med idel segrar. Men ett derby är alltid ett derby och där vad som helst kan hända så LSK kommer få lägga ner ett hårt jobb för att lyckas ta en ny seger! LSK har haft en blöt träningsvecka där all nederbörd gjort gräsplanerna allt annat än torra. Som tur är har vädergudarna kommit med strålande fint väder i helgen så förutsättningarna är goda för att det ska bli ett välspelat derby. I LSK saknas Mehmed ”Medi” Dresevic, som är avstängd efter tre varningar, men i övrigt är det ett laddat gäng som ska kämpa för tre poäng!

Heja LSK!

Matchstart kl: 16:00 – Se matchen på SportExpressenPlay – KLICKA HÄR


Dagens matchvärd:

Harås Byggvaror är en komplett familjeägd bygg och järnhandel som drivs av femte och fjärde generationen. Vi har i dag två byggvaruhus, Harås Byggvaror i Stora Höga och Lysekils Trä i Lysekil. Med produktkunskap och hög servicegrad förser vi industri, byggföretag och privatpersoner med bygg, färg och järnvaror. Leveranserna sköter vi med egna kranbilar vilket gör att vi har snabba, flexibla och kostnadseffektiva transporter ut till byggarbetsplatserna.

Vi är medlemmar i Bolistkedjan, som består av ca 200 fristående lokala bygg och järnhandlare över hela landet. Bolist kedjan har en inköpsvolym på ca två miljarder vilket borgar för konkurrenskraftiga villkor. Vi har alltid lågt pris till rätt kvalitet!

För mer info se www.harasbyggvaror.se 


SÄKRA DIN PLATS PÅ SKARSJÖVALLEN
Tyvärr spelas även denna match utan publik, men i juni öppnar vi upp för begränsad publik. Se därför till att säkra din plats genom ett säsongskort! Finns till försäljning på https://lsk.ebiljett.nu och på ICA i Ljungskile.

…du kan även stötta oss genom att:
>> Bli Medlem – #LSK1000
>> Bli LSK-Partner
>> Köp souvenirer


LÄS MER:
>> ???? Äntligen – ni är tillbaka!
>> ???? Vänersborgs IF inför matchen
>> ???? Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


Använd värdekoden Klubbkortet och se första månaden för endast 99 kr!
GUIDE: Såhär gör du! Klicka HÄR

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail