Äntligen är Ambroz vår!

Det är nu klart att Filip Ambroz spelar i LSK. FOTO: A. Jorfors

Han lånades in under hösten och växte för varje match, vilket toppades med två viktiga mål i slutomgången. Nu är det klart att det blir en fortsättning för Filip Ambroz i LSK, vilket vi är väldigt glada för.

Filip Ambroz lånades in från IFK Göteborg under hösten och blev bättre och bättre ju längre hösten led. Med en vinnarinstinkt och driv tillförde han mycket till LSK:s spel på mittfältet. Att han dessutom hade en fin fot, som inte minst visade sig vid fasta situationer, gjorde saken än bättre. I sista avgörande seriematchen mot Tvååker blixtrade han också till och avgjorde med två mål, vilket firades i eufori. Totalt blev det 12 seriematcher för LSK:s nummer 22.

Sympatierna för klubben och laget gjorde att Filip Ambroz verkligen ville fortsätta i LSK även denna säsong. Tack vare ett fint samarbete mellan IFK Göteborg och LSK lyckades en lösning hittas, vilket vi är väldigt glada och tacksamma för. LSK är också oerhört tacksamma för den insamling som LSK FANS arrangerat som varit oerhört betydelsefull för att detta skulle gå i lås. Det innebär att Filip Ambroz nu är en permanent LSK-spelare. Nu hoppas vi att Filip Ambroz kan blomma ut ännu mer i den grönvita tröjan, då han skrivit på ett 2-årsavtal med LSK.

Ambroz är en väldigt ambitiös kille som verkligen ville spela för Ljungskile SK i år. Han har en potential som vi bara bitvis fick se förra året. Det ska bli oerhört spännande att se honom över två år med oss!, säger LSK-tränaren Erik Lund Fahlén.

– Jag och alla i LSK FANS vill hälsa Ambroz varmt välkommen till klubben permanent. Det känns riktigt bra att vi supportar har kunnat bidra ekonomiskt genom vår slanta-kampanj så att LSK har kunnat knyta till sig en spelare med så god kvalitet. En spelare som vill komma hit och som såväl tränare och fansen vill se på planen. Känns riktigt bra det här! Det ska bli spännande att få följa honom under kommande säsong och jag önskar honom stort lycka till i den grönvita tröjan!, säger Kristin Lundholm i LSK FANS.

Vi hälsar Filip Ambroz varmt välkommen till en fortsättning i LSK-tröjan!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail